Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ... ΣΙΟΒΑ!


Μόνο προχωρημένο δεν θεωρείται το ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Δημήτρη Σιόβα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το gazzetta.gr.

Ο ισπανικός σύλλογος δεν φαίνεται να προκρίνει την λύση του 27χρονου διεθνή για το κέντρο της άμυνας και έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο αθλητικός διευθυντής της Μπέτις, Μιγκέλ Τορεσίγια, εξέφραζε χθες την έκπληξή του για την έκταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα στον Τύπο, τονίζοντας πως η ομάδα της Σεβίλλης δεν έχει κινηθεί για τον Σιόβα.

Ο διεθνής στόπερ έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες του στην ανεύρεση συλλόγου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και δεν θα πρέπει να αποκλειστούν τις επόμενες μέρες εξελίξεις ακόμη και αν δεν πρόκειται για την Μπέτις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Με τη μεταγραφική περίοδο να κλείνει την ερχόμενη Τετάρτη, μένει να δούμε ποιοι θα αποχωρήσουν από το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, να δουν την πόρτα της εξόδου κι οι τρεις στόπερ της ομάδας (Σιόβας, Ντα Κόστα και Μποτία). Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πάντως για τους πρωταθλητές Ελλάδας...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :