Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΞΑΦΝΙΚΑ... ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΙΛΜΑΡ!


Μπέρδεμα με τον Νιλμάρ και... καθυστέρηση στην άφιξή του!

H Αλ Νασρ βάζει... ξαφνικά εμπόδια στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού στον Ολυμπιακό και όλη αυτή η κατάσταση «τρενάρει» τον ερχομό του στην Ελλάδα αφού η ομάδα από τα Εμιράτα θέλει να… επωφεληθεί, όπως είναι φυσικό, από το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον παίκτη, προσπαθεί να πάρει έστω και ένα μικρό ποσό.

Τη συγκεκριμένη είδηση αναπαράγουν μάλιστα και αρκετά βραζιλιάνικα ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Νιλμάρ είναι δεδομένη αλλά η Αλ Νασρ βάζει... ξαφνικά εμπόδια, ωστόσο αυτά πιθανότατα θα ξεπεραστούν!

Ο Νιλμάρ αναμενόταν να βρεθεί στην Ελλάδα σήμερα στις 7 μ.μ., όπως σας είχαμε ενημερώσει, ωστόσο αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο εάν θα έρθει σήμερα στη χώρα μας ή τις επόμενες ημέρες και το γεγονός αυτό ίσως αναγκάσει τον Ολυμπιακό να μην τον δηλώσει έγκαιρα για το Γιουρόπα Λιγκ και τη ρεβάνς με την Αρούκα...

Έτσι ή αλλιώς πάντως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, αφού αυτό που προέχει για την Αλ Νασρ είναι να γλιτώσει το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :