Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΦΕΡΝΕΙ... ΝΙΛΜΑΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Bουίζει ο τόπος τις τελευταίες ώρες ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλης μεταγραφής, με Βραζιλιάνο διεθνή, ενώ δεν είναι λίγα και τα ονόματα που έχουν ακουστεί γενικώς.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι μεν σε επαφή με αρκετές περιπτώσεις, αλλά ο παίκτης με τον οποίο είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, είναι ο 32χρονος που είναι 25 φορές διεθνής και έχει πετύχει 9 γκολ με τη φανέλα της  "σελεσάο".

Ο 32χρονος επιθετικός βρίσκεται στο Ντουμπάι και προπονείται μόνος του, αφού ουσιαστικά δεν θα συνεχίσει στην Αλ Νασρ, και θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πέρσι, είχε 14 γκολ και 3 ασίστ σε 31 παιχνίδια με την Αλ Νασρ, αλλά αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και αυτό έχει γίνει γνωστό και στους ανθρώπους της ομάδας.

Κάπου εδώ λοιπόν προτάθηκε στον Ολυμπιακό που μόνο αδιάφορα δεν είδε την περίπτωσή του και οι πληροφορίες τον θέλουν πολύ σύντομα να φοράει τα ερυθρόλευκα. Σε τέτοιες μεταγραφές φυσικά αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν τελειώνει τίποτα, αλλά αυτοί που γνωρίζουν μιλάνε για... "μία ανάσα ο Νιλμάρ από το λιμάνι"... 

Δείτε μερικά από τα μαγικά του στο βίντεο που ακολουθεί :

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :