Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΝΤΑΦ : ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ


Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Δευτέρα (29/8) το πρωί ο Τζάστιν Νταφ. Ο Καναδός κεντρικός πέρασε την Τρίτη (30/8) το πρωί από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου για τις Ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια από τα γραφεία του συλλόγου μας, στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Ο Νταφ έχει εξασφαλίσει ολιγοήμερη άδεια από τον προπονητή του, προκειμένου να ξεκουραστεί από την συμμετοχή του, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Στη δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (www.osfp.gr), ο Τζάστιν Νταφ τόνισε τα εξής :
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ένα φημισμένο κλαμπ και πιστεύω ότι είναι πολύ ιδιαίτερο να είσαι κομμάτι ενός τέτοιου συλλόγου, μιας και δεν μπορεί ο κάθε αθλητής να το καταφέρει αυτό. Πραγματικά αισθάνομαι τυχερός που θα ζήσω σε μια χώρα και μια πόλη με τόσο μεγάλη Ιστορία.
Γνωρίζω τον Αγκάμεζ και τον Τσούπκοβιτς, οι οποίοι είναι αθλητές «top class». Οι απαιτήσεις μας για την χρονιά σίγουρα είναι υψηλές, θα παλέψουμε σκληρά για τους εγχώριους τίτλους, αλλά και στους Ευρωπαϊκούς μας αγώνες.»

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :