Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΝΟΥΜΕΡΟ... ΒΑΡΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΜΑΡΙΝ!


Έναν αριθμό φανέλας που έχει... στιγματίσει μερικές από τις ομορφότερες αναμνήσεις των οπαδών του Ολυμπιακού επέλεξε ο Μάρκο Μαρίν.

Ο Μάρκο Μαρίν είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα για τα δεδομένα της Ελλάδας και για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν μοιάζει καθόλου με ποδοσφαιρική… βλασφημία το «βαρύ» νούμερο που επέλεξε για τη φανέλα του στον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός εξτρέμ, λοιπόν, θα έχει στην πλάτη του την προσεχή σεζόν το νούμερο... «11». Έναν αριθμό που έχει συνδεθεί φυσικά στη μνήμη των οπαδών του Θρύλου με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ενώ ήταν ελεύθερος πλέον μετά την αποχώρηση του Παϊτίμ Κασάμι.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει... προνοήσει στο σχετικό θέμα και για τον Νιλμάρ. Εφόσον λοιπόν κυλήσουν όλα καλά και ο Βραζιλιάνος αποκτηθεί, θα υπάρχει διαθέσιμο για εκείνον το «9», το οποίο έχει φορέσει στο παρελθόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :