Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ο ΓΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΝΑΝΤΖΕΡ ΤΟΥ!


Λίγο έλειψε να... χαλάσει η μεταγραφή του Δημήτρη Γούτα στην Κόρτραϊκ, αφού τέσσερις ατζέντηδες έκαναν την εμφάνισή τους και παρουσιάστηκαν μία σειρά από προβλήματα στην υπόθεση του Έλληνα άσου.

Ποδοσφαιριστής της Κόρτραϊκ είναι από χθες ο Δημήτρης Γούτας, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στη βελγική ομάδα από τον Ολυμπιακό, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», λίγο έλειψε να χαλάσει η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού στο βελγικό σύλλογο εξαιτίας της εμφάνισης... τεσσάρων (!) μάνατζερ που φέρονται να είχαν τα δικαιώματά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Κόρτραϊκ αναφέρουν πως οι τέσσερις ατζέντης εμφανίστηκαν στα γραφεία της ομάδας τους ως εκπρόσωποι του παίκτη.

Οι τρεις ήταν από την Ελλάδα (ο νόμιμος εκπρόσωπός του, ένας που έκανε τις επαφές με τη βελγική ομάδα και ένας από την Κομοτηνή) και ο ένας από γραφείο της Ελβετίας, ο οποίος είχε συνεργασία με έναν από τους υπόλοιπους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :