Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΠΕΝΤΟ ΜΕ... ΦΟΡΤΟΥΝΗ


Μετά το 0-1 στην Πορτογαλία επί της Αρούκα, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα στο Καραϊσκάκη και πλέον όλα θα κριθούν στο χορτάρι, με τον Πάουλο Μπέντο να παρατάσσει τους καλύτερους που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του.

Όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «Γαύρος», ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τετ-α-τετ στο Ρέντη με τον Κώστα Φορτούνη. Οι δύο άντρες τα είπαν για λίγο μεταξύ τους. Δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της κουβέντας, αλλά είναι φανερό πως ο Μπέντο στηρίζεται στον Έλληνα μέσο.

Μπορεί να αντιμετώπιζε πρόβλημα με έναν τραυματισμό πρωτύτερα, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν αποκλείεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σήμερα στο δύσκολο έργο που έχει, στην προσπάθειά του για πρόκριση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :