Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΩΣ ΤΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕ... ΔΙΟΡΙΑ Ο ΝΙΛΜΑΡ


Ο Νίλμαρ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό να τον περιμένει ως τη Δευτέρα προκειμένου να... λύσει το θέμα με την Αλ-Νασρ και να έρθει να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Το... σίριαλ με τον Νίλμαρ και τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να θέλει εδώ και τώρα να έρθει στην Ελλάδα, αλλά την Αλ-Νασρ... να μην του δίνει τα χρήματα που του οφείλει.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο» ο Νίλμαρ ζήτησε από τον Ολυμπιακό να τον περιμένει μέχρι τη Δευτέρα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Αλ-Νασρ και να «πετάξει» για Ελλάδα.

Στον Ολυμπιακό, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, είναι διατεθειμένοι να περιμένουν σίγουρα μέχρι την Κυριακή τον Βραζιλιάνο, ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ίσως αφήσουν και τη Δευτέρα να περάσει για να δουν αν τελικά ο Νίλμαρ θα έχει βγάλει άκρη με το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ που του οφείλει η ομάδα του Ντουμπάι.

Ωστόσο, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει, τότε στον Ολυμπιακό αναγκαστικά θα εγκαταλείψουν την περίπτωσή του και θα στραφούν σε άλλες λύσεις καθώς αρκετός χρόνος δεν υπάρχει, τη στιγμή που το ρόστερ χρειάζεται άμεσα ενίσχυση.

Ήδη ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε αναφέρει, έχει αρχίσει να εξετάζει εναλλακτικές περιπτώσεις για την επίθεση, μέσα στις οποίες ίσως τελικά να μην είναι ο Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος αρχικά είχε ζητήσει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο για να έρθει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :