Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΑΣ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ»


O πρόεδρος της Αντάλιασπορ, Αλί Σαφάκ Οζτούρκ, διέψευσε μέσω του gazzetta.gr τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα του να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ.

Αναλυτικά...

Τη στιγμή που τόσο στην Τουρκία όσο και στην χώρα μας θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον της Αντάλιασπορ για τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο πρόεδρος της ομάδας έρχεται να... ανατρέψει όσα ήταν γνωστά μέχρι τώρα.

Ο Αλί Σαφάκ Οζτούρκ, σε σχετική ερώτηση που του έγινε ξεκαθάρισε:

«Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Τζίμι Ντουρμάζ» και συνέχισε εξηγώντας πως:

«Μας τον έχουν προτείνει αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι στα πλάνα μας και ότι δεν είμαστε σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό».

Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο τεχνικός της ομάδας από την Αττάλεια, Ζοσέ Μοράις, έχει ζητήσει την απόκτηση του 27χρονου εξτρέμ, ο οποίος έχει δημιουργήσει στην Τουρκία πολύ καλό όνομα από το πέρασμά από την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Μένει να δούμε αν τα λεγόμενα του ισχυρού άντρα της Αντάλιασπορ έχουν υπόσταση ή απλά πρόκειται για παιχνίδι τακτικής ώστε να εξασφαλίσει πιο ευνοϊκούς όρους για την αγορά του παίκτη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :