Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΝΤΟΜΙΝΟ ΜΕ ΒΙΤΣΕΛ, ΣΑΜΑΡΗ ΚΑΙ... ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ;


Ο Ολυμπιακός πήρε παίκτη για τη μεσαία γραμμή (Ρομαό) έστω κι αν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να υπάρξει και... πώληση.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, απασχολεί πολλές ομάδες του εξωτερικού εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε φτάσει στο Λιμάνι η... κατάλληλη πρόταση. Οι εξελίξεις όμως αλλάζουν τα δεδομένα…

Υπήρχε ένα σενάριο που ήθελε τη Ζενίτ να ασχολείται με τον Σέρβο μέσο του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που η Ρωσική ομάδα, παραχωρούσε στη Γιουβέντους το Βίτσελ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Οι Ιταλοί φαίνεται ότι είναι κοντά στο Βέλγο, ωστόσο νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ζενίτ θα τον αντικαταστήσει με έναν πρώην... ερυθρόλευκο τον Ανδρέα Σάμαρη!

Αυτό θα φέρει... ντόμινο και μετακίνηση του Μιλιβόγεβιτς στην Μπενφίκα για να αντικαταστήσει τον Σάμαρη! Το θέμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο κυκλοφορεί έντονα στους κύκλους των μάνατζερ…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :