Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΕΧΡΙΣΕ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ


Τον Ολυμπιακό έχρισε ως... φαβορί του ομίλου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, τονίζοντας οτι οι άλλες ομάδες είναι ισοδύναμες.

Έτοιμος για το καλύτερο δυνατό, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, αναφορικά με την πορεία της ομάδας του στους ομίλους του Europa League

O Τόμας Κρίστιανσεν εμμέσως πλην σαφώς... έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, τονίζοντας οτι οι υπόλοιπες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο.

«Ήταν ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν να είμαστε πρώτα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά τα θέλαμε όλα και παλέψαμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα θα παλέψουμε για να πάρουμε καλά αποτελέσματα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ίσως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στον όμιλο αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες μπορούμε να συναγωνιστούμε μαζί τους. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα.

Έχω ακούσει τον πρόεδρο της Αστάνα που είπε ότι περίπου όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Σίγουρα θα είναι ένας πολύ καλός και ανταγωνιστικός όμιλος όπου θα έχουμε και εμείς τις πιθανότητες μας, αλλά θα πρέπει να σκοράρουμε και να πάρουμε καλά αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :