Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ... ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Στον Ολυμπιακό θα παρουσιάσουν μέσα στις επόμενες ημέρες τα νέα αποκτήματα του Θρύλου ενώ οι άνθρωποι της ομάδας θα κάνουν και μια... ανάλυση των χρημάτων που έχουν επενδυθεί από το 2010 μέχρι σήμερα.

Αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι προέχει η επισημοποίηση των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Μετά τους Ρομαό και Καρντόσο, οι Μπρούνο Βιάνα και Γκονσάλο Πασιένσια παίρνουν... σειρά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μάλιστα, αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα της... «αστέρια» την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να γίνει και μια εκτενή εξήγηση στα χρήματα που έχουν επενδυθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη από το 2010 όταν και ανέλαβε την ομάδα μέχρι σήμερα.

Το... «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» που ακούστηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ματς με την Αρούκα από την μία δικαιολογείται βάσει της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, αλλά από την άλλη στον Ολυμπιακό θεωρούν πως δεν γίνεται να... ισοπεδώνονται όλα. Γι'αυτό και θα δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τους πρωταθλητές Ελλάδας στον κόσμο του Θρύλου.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :