Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ... ΣΕΜΠΑ!


Μπορεί το πρωτάθλημα να μην ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως ήταν προγραμματισμένο, ωστόσο οι μέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά... σημαντικές για τον Ολυμπιακό, καθώς τώρα "χτίζεται" η ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε, από τα ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά και μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει ότι θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς αρκετοί από τους παίκτες θα φύγουν είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικοί.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει για παράδειγμα ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος πουλήθηκε ήδη στην Τουλούζ, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις τελευταίες ώρες υπάρχει και μία σημαντική... ανατροπή κυρίως λόγω Μπέντο.

Πρόκειται για την υπόθεση του Σεμπά, ο οποίος μέχρι πρότινος θεωρούνταν… "φευγάτος" από τον Ολυμπιακό, καθώς είχε πολλά «αρνητικά». Ο Βραζιλιάνος δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην εξέδρα, δεν έχει κάποια φοβερή ποιότητα, ενώ παράλληλα πιάνει και θέση ξένου. Γι’ αυτό λοιπόν και στο Λιμάνι είχαν αποφασίσει να τον διώξουν και ήδη είχαν προσπαθήσει μέσω μάνατζερ να τον… σπρώξουν στην αγορά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr".

Ωστόσο, τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει σημαντικά, καθώς η εμφάνιση του στο ματς με την Αρούκα και το ωραίο γκολ που πέτυχε, σε συνδυασμό με την πώληση του Ντουρμάζ, φαίνεται πως τελικά... θα τον κρατήσουν στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, αυτή ήταν και η πρόταση του Πάουλο Μπέντο στην διοίκηση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, καθώς θεωρεί πως είναι ένας παίκτης – εργάτης, που χρειάζεται στην ομάδα ως εναλλακτική λύση πίσω από τον βασικό (και καλό εξτρέμ) και για αυτό επιθυμεί την παραμονή του.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :