Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΑΛΛΑ... ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!


Ο Ολυμπιακός... «τρέχει» για να κλείσει τουλάχιστον μία περίπτωση για την επίθεσή του, ο χρόνος πιέζει και τα ονόματα που μπαίνουν στη λίστα... πληθαίνουν.

Τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όσο δεν κλείνουν οι υποθέσεις των Νιλμάρ, Καρντόσο και Αγιού όλο και πιο πολλά, ηχηρά ονόματα συνδέονται με τους ερυθρόλευκους.

Τελευταία, είναι σύμφωνα με το «Γαύρο», αυτά των Αντεμπαγιόρ και Μπάριος. Ο 32χρονος Τογκολέζος επιθετικός είναι ελεύθερος με το κασέ του φυσικά να είναι ψηλό, ενώ ο Παραγουανός έχει έρθει σε κόντρα με τον προπονητή της Παλμέιρας και αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως κάποιοι μάνατζερ υποστηρίζουν ότι αν ο Μπαλοτέλι δεν βρει ομάδα, ο Μίνο Ραϊόλα θα τον προτείνει στον Ολυμπιακό, με τη Λίβερπουλ να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του. Ωστόσο, η εν λόγω περίπτωση συγκεντρώνει από ελάχιστες έως... μηδαμινές πιθανότητες για να υλοποιηθεί. Οι ερυθρόλευκοι πριν από λίγο καιρό είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά ότι θα ασχοληθούν με τον Ιταλό λόγω του ότι αμείβεται με 5.500.000 ευρώ αλλά και του προβληματικού του χαρακτήρα.

Ένα ακόμη όνομα που γράφεται είναι αυτό του Ρολάν της Μπορντό, με τον Ολυμπιακό να μην επιβεβαιώνει κάτι, ενώ η Λίβερπουλ δίνει δανεικό τον Μάρκοβιτς που κατά καιρούς έχει... «παίξει» το όνομά του για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :