Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΗ!


Η Μπενφίκα φέρεται να έχει δεχτεί... δελεαστική πρόταση για τον Ανδρέα Σάμαρη και θα εγκρίνει την πώληση του εκτός Πορτογαλίας.

Από την αρχή του καλοκαιριού, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού έχει τοποθετηθεί στη λίστα των υπό... παραχώρηση ποδοσφαιριστών από τη Μπενφίκα και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έδειξε το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για την αγορά του.

Όμως, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των ομάδων και ο διεθνής αμυντικός χαφ παρέμεινε στη Λισαβόνα. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει μία νέα πρόταση για την πώληση του Σάμαρη.

Η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo επικαλείται αποκλειστική πληροφόρηση και τονίζει πως ο λόγος που ο Σάμαρης δεν αγωνίστηκε στη σαββατιάτικη νίκη της Μπενφίκα επί της Νασιονάλ με 3-1, είναι το γεγονός πως προφυλάχτηκε για να μην ρισκάρει τον κίνδυνο τραυματισμού.

Η απόφαση για την παραχώρηση του έχει ληφθεί και διευθετούνται τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή. Όσο για την ομάδα που θα αγοράσει τα δικαιώματα του, το δημοσίευμα αναφέρει τη ρωσική, Ζενίτ, και την αγγλική, Μίντλεσμπρο, ως υποψήφιες νέες ομάδες του διεθνή μέσου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :