Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΤΡΕΧΟΥΜΕ!


Η υπόθεση του Όσκαρ Καρντόσο δυσκολεύει για τον Ολυμπιακό λόγω των (νέων) διαφορετικών αξιώσεων των Τούρκων, ενώ γίνεται... μάχη για την απόκτηση του Σεϊκ Τιοτέ.

Ενώ η περίπτωση του Όσκαρ Καρντόσο βάδιζε σε... πολύ καλό δρόμο, τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για... διάσταση στο οικονομικό και αισθητές πλέον δυσκολίες λόγω της αιφνίδιας διαφοροποίησης της στάσης της Τραμπζονσπόρ. Οι Τούρκοι μέχρι και χθες μετέφεραν σιγουριά για την υπόθεση, ωστόσο είναι πια σαφές πως έχουν προκύψει... εμπόδια που σχετίζονται καθαρά με την ομάδα και όχι τον Παραγουανό άσο που τα είχε βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους. Δεν προκύπτει από πουθενά πως... χαλάει οριστικά η μεταγραφή, ωστόσο έχει απομακρυνθεί πια αρκετά η συγκεκριμένη περίπτωση και όλα θα κριθούν τα εντός της ημέρας.

Στο προσκήνιο βγαίνουν ξανά πλέον τα ονόματα των Ούγκο Βιέϊρα και Τσαμάκ. Και ακόμα και ο... Νιλμάρ για την επίθεση. Με τον Βραζιλιάνο ενδέχεται να υπάρξουν και πάλι θετικές εξελίξεις, αφού δεν έχει... τελειώσει οριστικά ως περίπτωση.

Υπάρχει όμως και ο Σεϊκ Τιοτέ της Νιούκαστλ που προορίζεται - όπως έχουμε αναφέρει - για αντί-Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο η Γαλατά φέρεται να έχει μπει αρκετά δυνατά στην διεκδίκησή του. Κάποια ΜΜΕ από την Τουρκία θέλουν την Γαλατά να είναι αυτήν την στιγμή πιο κοντά στον παίκτη απ' ότι ο Ολυμπιακός. Θετικές πιθανότητες πάντως ακόμα υπάρχουν και για τους δυο παίκτες.

Νεότερες μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι αναμένονται πλέον σήμερα για αρκετά μέτωπα, που παραμένουν ανοιχτά. Προφανώς και ο στόχος παραμένει να κλείσουν οι απαιτούμενες προσθήκες και πάντα σε συνδυασμό με όσους τελικά αποχωρήσουν, με τον χρόνο να πιέζει πλέον ασφυκτικά ενόψει της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :