Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

«ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!» (PHOTO & VIDEOS)


Κατά τη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου ακούγονται και γράφονται πάντα πολλά ονόματα και εξαίρεση δεν μπορεί να αποτελεί η φετινή.

Όπως γράφει λοιπόν η «Sun», ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Τιάγκο Ιλόρι.

«Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να στείλει τον ξεχασμένο Τιάγκο Ιλόρι στον Ολυμπιακό και να δώσει τέλος στη μιζέρια του στο Kop. Η ελληνική ομάδα είναι κοντά στο να συμφωνήσει στη μετακίνηση ύψους 5.7 εκατ. ευρώ του 23χρονου Πορτογάλου σέντερ μπακ, που δεν υπολογίζεται», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.


«Ο προπονητής Πάουλο Μπέντο γνωρίζει τον Ιλόρι από τη Σπόρτινγκ και αυτό μπορεί να παίξει τον ρόλο του».

Ο Τιάγκο Αμπιόλα Ντελφίμ Αλμέιδα Ιλόρι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει γεννηθεί στις 26 Φεβρουαρίου 1993 στην Αγγλία και είναι αμυντικός. Προηγούμενες ομάδες του είναι οι Σπόρτινγκ, Σπόρτινγκ Β, Γρανάδα, Μπορντό και Άστον Βίλα.

Σε 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει δύο γκολ και μια ασίστ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, εκτός της πρώτης.

Δείτε τον εν δράσει...










Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :