Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Retweet ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ... ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ! (ΡΗΟΤΟ)


Ο Ράφικ Τζιμπούρ έκανε... αναδημοσίευση ενός σχολίου στο Twitter που καλεί τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί με τον Αλγερινό επιθετικό, μιας και ψάχνει σέντερ φορ και ο «τρομοκράτης» είναι... ελεύθερος.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως έμμεσος τρόπος να αυτοπροταθεί στον Ολυμπιακό αυτό που έκανε ο Τζιμπούρ.

Ο Αλγερινός επιθετικός αναδημοσίευσε μέσω Twitter μία ανάρτηση του γαλλόφωνου λογαριασμού Olympiakos France (ανεπίσημο account, δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ) που ουσιαστικά καλεί τους ερυθρόλευκους να... ασχοληθούν με την περίπτωση του Τζιμπούρ, μιας και είναι επιθετικός και μάλιστα... ελεύθερος.

«Πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αναζητούμε επιθετικό. Γιατί δεν δοκιμάζουμε ξανά τον Τζεμπούρ; Ελεύθερος δεν είναι;», αναφέρει η ανάρτηση που έκανε retweet ο Τζιμπούρ.

Ο 32χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2011 μέχρι το 2014 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Πάντως ένα δικό του γκολ βοήθησε την ΑΕΚ να κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό που έγινε το Μάιο κόντρα στους ερυθρόλευκους.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :