Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ


Σχήμα με Φορτούνη, Μάνταλο και Μπακασέτα μαζί ετοιμάζει ο Μίκαελ Σκίμπε για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στο Γιβραλτάρ στην Πορτογαλία.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για τον πρώτο αγώνα της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 εναντίον του Γιβραλτάρ στον Φάρο της Πορτογαλίας την Τρίτη. Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Estadio Algarve συμμετείχαν όλοι οι διεθνείς, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ως προς το πιθανό σχήμα ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δικάρια, Μανωλάς και Παπασταθόπουλος οι δύο στόπερ, δεξιά στην άμυνα ο Τοροσίδης και αριστερά ο Χολέμπας. Κέντρο με Μανιάτη και Σάμαρη και τριάδα πίσω από τον Μήτρογλου με πλάγιους τον Μάνταλο και Μπακασέτα και επιτελικό τον Φορτούνη.

Τέλος ο αναλυτής αγώνων Σταμάτης Αντωνίου μετέβη στην Λευκωσία, όπου την Τρίτη θα παρακολουθήσει το παιχνίδι Κύπρος - Βέλγιο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :