Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΜΠΕΝΤΟ, ΤΑ ΤΡΙΑ Α ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ!


Ο Πάουλο Μπέντο χρησιμοποίησε 18 παίκτες στην προηγούμενη τριάδα αγώνων του Ολυμπιακού και στις νίκες με Βέροια, Γιούνγκ Μπόις, Ηρακλή, ενώ τώρα ετοιμάζεται να προσθέσει άλλους τρεις για το επόμενο πακέτο αγώνων, με τα τρία Α.

Την ΑΕΛ, τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, μέσα σε ένα οκταήμερο...!

Στο πρώτο γκρουπ παιχνιδιών έπαιξαν οι Καπίνο, Λεάλι στην εστία. Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Βιάνα στην άμυνα. Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μάρτινς στο κέντρο. Μάριν και Τσόρι στον ρόλο του οργανωτή. Σεμπά, Ελιονούσι, Πάρντο στα άκρα. Και Ιντέγε, Καρντόσο στην επίθεση.

Ο Ρέτσος δεν θα είναι διαθέσιμος στα προσεχή ματς καθώς έχει το πρόβλημα στο κεφάλι από τον τραυματισμό στο Καυτανζόγλειο, αλλά ο Μπέντο είναι έτοιμος να βάλει στο κόλπο άλλους τρεις παίκτες που δείχνουν έτοιμοι να πάρουν χρόνο.

Ο Κώστας Φορτούνης έδειξε σε καλή κατάσταση στο φιλικό με τον Απόλλωνα και αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή για τα επόμενα ματς, ο Γκονσάλο Πασιέντσια μπήκε φουριόζος από την αρχή με τα δύο γκολ στο φιλικό και ο Αλεξί Ρομαό έβγαλε από την αρχή την ποιότητά του και ανεβάζει ρυθμό για να βοηθήσει.

Ο Μπέντο θα έχει λοιπόν ένα γκρουπ 20 παικτών για να κάνει τις επιλογές και το απαραίτητο ροτέισον σε αυτά τα τρία ματς που έχει μπροστά της η ομάδα με στόχο να συνεχίσει αλώβητη στην κορυφή του πρωταθλήματος και στον όμιλο του Γιουρόπα.

Για την Κυριακή προβάδισμα έχουν οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μάριν, Ελιονούσι, Σεμπά, Ιντέγε, αλλά δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να κάνει κάποιες άλλες κινήσεις στο πλαίσιο του να έχει φρέσκια ομάδα και για τα τρία παιχνίδια της.


Πηγή: pamesports.gr

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :