Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ... 11ΑΔΑΣ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΑΕΛ


Ο Πάουλο Μπέντο συνεχίζει να μην κάνει τόσο... ξεκάθαρες δοκιμές 11άδας αλλά η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως θα πάει για αρκετές αλλαγές κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και ο Βιάνα λογικά θα συνεχίσει ως ένας εκ των δύο στόπερ. Εάν επιλέξει να δώσει... ανάσες στον Μποτία - κάτι που... παίζεται ακόμα - ο έτερος στόπερ θα είναι ο Ντα Κόστα.

Ο ένας πλάγιος μπακ θα είναι ο Φιγκέιρας και για το άλλο άκρο με δεδομένο το πρόβλημα του Ντε Λα Μπέγια γίνεται... μάχη ανάμεσα σε Βούρο και Τσιμίκα. Για το κέντρο ο Μιλιβόγεβιτς λόγω κράσης και αντοχών μπορεί να συνεχίσει για να μπει ως παρτενέρ του ο Καμπιάσο.

Εάν πάει σε διπλή αλλαγή ο Πάουλο Μπέντο θα παίξουν μαζί Ρομαό - Καμπιάσο αντί Μιλιβόγεβιτς - Μάρτινς. Για τα άκρα το προβάδισμα το έχουν οι Ελιουνούσι - Σεμπά και για κορυφή ο Ιντέγε.

Για την γραμμή κρούσης σοβαρή υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Πασιένσια. Ο Μάριν έχει αισθητά ανεβασμένες πιθανότητες για επιτελικός αλλά πάντα υπάρχει και η περίπτωση του Φορτούνη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως ούτε την Πέμπτη έκανε τόσο ξεκάθαρες δοκιμές 11άδας για το ΑΕΛ - Ολυμπιακός. Επειδή όμως ακολουθούν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να συνεχίσει το rotation.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :