Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ 1,2 εκ. ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ


Έρευνα για να διαπιστώσει που κατάληξε ποσό ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, απ’ τη μεταγραφή του Αρτούρ Μασουακού απ’ τον Ολυμπιακό, έχει ξεκινήσει η Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail».

Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, τα «σφυριά» θεωρούν ότι πλήρωσαν 1,2 εκατ. ευρώ περισσότερα και διερευνούν την πιθανότητα αυτό το ποσό να έχει καταλήξει στην τσέπη κάποιου, το όνομα του οποίου δεν αναγράφεται στα επίσημα έγγραφα του deal.

Μάλιστα, άνθρωπος της ομάδας του Λονδίνου φέρεται να βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα γι’ αυτόν τον λόγο. Ο πρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Ντέβιντ Σάλιβαν, και ο γραμματέας, Άντριου Πίντσερ, προσπαθούν να μάθουν ποιος πήρε την «προμήθεια» και γι’ αυτό ανέθεσαν την υπόθεση σε ειδικό ερευνητή.

Την είδηση πως διεξάγεται έρευνα για τη μεταγραφή, επιβεβαίωσε στην «Daily Mail» η διοίκηση της Γουέστ Χαμ το βράδυ της Δευτέρας.

Πηγή : sportit.grΚατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS