Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕ... 13 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟ Euro 2020!


Η UEFA γνωστοποίησε πως η διεξαγωγή του Euro 2020 θα είναι πρωτοποριακή και τα παιχνίδια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν σε... 13 διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις! Στο Λονδίνο θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός!

Προκειμένου να εορταστεί η 60η επέτειος του θεσμού, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ... διαφορετικό από τα τετριμμένα κι έτσι, η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είναι ιδιαίτερη, με τα παιχνίδια να λαμβάνουν χώρα σε 13 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης!

Πιο συγκεκριμένα, οι πόλεις αυτές θα είναι οι Γλασκώβη, Δουβλίνο, Μπιλμπάο, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Μόναχο, Ρώμη, Αγία Πετρούπολη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Μπακού και Λονδίνο, εκεί όπου θα σημειωθούν οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός του Euro 2020!

Σε κάθε πόλη θα πραγματοποιηθούν τέσσερα παιχνίδια, εκτός φυσικά από το «Γουέμπλεϊ», όπου θα γίνουν τα τρία τελευταία...

«Το Euro 2020 θα είναι μοναδικό και θα μνημονεύεται για πολλούς λόγους... Πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, η μεταφορά της διοργάνωσης σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Το Λονδίνο είναι υπέροχη πόλη, με έντονη ποδοσφαιρική αύρα» είπε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :