Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Κ15 ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Οι Παίδες ενημερώθηκαν για την ιστορία του χρήματος.

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής οι Παίδες του Ολυμπιακού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ-15 μαζί με τους προπονητές Νίκο Τοπολιάτη, Τάσο Πάντο, Κώστα Σοφιανό και Ιάκωβο Χατζηράπτη άνοιξαν την... αυλαία του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας μ' αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη.

Κατά την διάρκεια της ξενάγησης τα μέλη της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ρίζες του χρήματος στους αρχαίους χρόνους, την σημασία του χρήματος στις σχέσεις των ανθρώπων, για την ιστορία του νομίσματος στην Ελλάδα, για την εξέλιξη του θεσμού των κεντρικών τραπεζών και την πορεία προς την ευρωπαϊκή νομισματική ενοποίηση.

Τα παιδιά έμαθαν πολλά και χρήσιμα πράγματα και φυσικά είχαν πολλές ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν όλες από τους ανθρώπους του Μουσείου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :