Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑ 16η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Η ΣΧΟΛΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η σεζόν για την Σχολή του Ολυμπιακού στην Μυτιλήνη. Η Σχολή μας στο όμορφο νησί του Αιγαίου είναι η αρχαιότερη στο Δίκτυο αφού μετρά πλέον 16 χρόνια παρουσίας!

Η Σχολή Μυτιλήνης θα έχει και φέτος ως έδρα τα γήπεδα ”MFC SPANOS'' που βρίσκονται στην παραλία Μόριας και παράλληλα θα χρησιμοποιεί τα γήπεδα Π.Σαλταμάρας (έναντι δικαστηρίων Μυτιλήνης) και Μόριας. Σύντομα θα ανακοινωθεί και νέος χώρος στην πόλη της Μυτιλήνης.

Στη Σχολή μπορούν να προπονηθούν παιδιά γεννημένα έως το 2012 τα οποία εκτός από ποδόσφαιρο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο κοινωνικό, επιστημονικό και φιλανθρωπικό πρόγραμμα του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από την Σχολή μας στην Μυτιλήνη ξεκίνησε την καριέρα του και ο ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Πραξιτέλης Βούρος.

Η ανδρική ομάδα ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ, που είναι η συνέχεια της ακαδημίας, έχει ξεκινήσει με προπονητή τον κ.Κώστα Καραμανώλη και το τμήμα Νέων (2001-2002-2003) θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 9 μμ στο Γήπεδο Π.Σαλταμάρας.

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της Σχολής ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22510-32774 , 6948591839 (κ. Βαγγέλη Σπανό) ή στο e-mail: fcspanos@otenet.gr

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :