Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Σ' αγώνα της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Λιβαδειά (γήπεδο ΕΠΣ Βοιωτίας) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 του Λεβαδειακού, όπως αναφέρει το olympiacos.org.

Έτσι, ο Θρύλος παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.


Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη δεν απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι στον Λεβαδειακό που έπαιξε πολύ "κλειστά" και δεν δημιούργησε ευκαιρία αλλά πήρε τους τρεις πόντους της νίκης.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 65' ο Βοϊλης. Ο άσος του Ολυμπιακού κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Ο Βοϊλης είχε άλλη μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Κρατάμε τη νίκη. Η ομάδα όπως έχουμε πει θέλει τον χρόνο της και μόνο μέσα από την δουλειά θα γίνει καλύτερη. Δουλεύουμε στις προπονήσεις για να έχουμε καλύτερη εικόνα από αγώνα σ' αγώνα. Συνεχίζουμε την δουλειά. Δεν είναι ώρα για κουβέντες".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσιος, Μανέτας, Τσίμπος, Τσόφης, Ματσώτας, Αργυρίου, Κουκοβίνος, Βήχος, Δήμος, Παπαδόπουλος, Μπουρμπούλης/ Κουλαδάκης, Ιωάννου, Γιαννακόπουλος, Μεντής, Παντίσκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (58' Κακάμης), Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Ντουμάνης (87' Ζιάκας), Φιτόπουλος (69' Τσερκώνης), Βοϊλης, Κατσούκης (75' Οικονομίκος), Τσιριγώτης (45' Μπέκος).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :