Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2/2 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Η Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Το 2/2 έκαναν στο πρωτάθλημα της Superleague οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επικράτησαν με 2-1 του Πανιωνίου.

Αν, μάλιστα, ήταν πιο... εύστοχοι, το σκορ θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις. Σημασία, πάντως, έχει η νίκη με την οποία η Κ17 του Θρύλου πήρε αυτό που ήθελε.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και είχε ένα δοκάρι στο 5' σε κεφαλιά του Βοΐλη, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Λίγο μετά, στο 25', ο Θρύλος μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ντουμάνης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν λάθεψε.

Παρά την ανωτερότητά του, όμως, ο Ολυμπιακός δέχτηκε την ισοφάριση στο 36' με πέναλτι του Ζώτου, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μαχαίρας από τον Γκοτζαμανίδη. Παρόλα αυτά, ο Θρύλος πίεσε, έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Φυτόπουλο στο 41' και στο Β' ημίχρονο άσκησε ακόμα περισσότερη πίεση στα αντίπαλα καρέ, με τις προσπάθειές του να επιβραβεύονται.

Στο 69' ο Μίκο έκανε χέρι, αποβλήθηκε και ο Βοΐλης ευστόχησε στο πέναλτι για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, έκανε το 2/2 και η συνέχεια προβλέπεται ακόμα πιο συναρπαστική για την ομάδα του Μαυρογενίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (56' Κακάμης), Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου (85' Σταυρόπουλος), Ντουμάνης (77' Γούσιας), Φυτόπουλος (56' Οικονομίκος), Βοΐλης, Κατσούκης, Τσιριγώτης (60' Μπέκος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζήνας, Ιωαννίδης (74' Πάτσης), Κορακιανίτης, Καμπουρούδης, Μίκο, Αντζέλι, Τσερέκοφ (74' Δαυϊδής), Σωτηρόπουλος (46' Καμαριάρης), Μαχαίρας, Ζώτος (70' Πολυμερόπουλος), Καλαμάρης (46'Γρηγορόπουλος).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :