Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΟ 2/2 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Στις εγχώριες υποχρεώσεις του και τον αγώνα με τον Ηρακλή επιστρέφει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν απόψε (20:30, NS1) στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή με στόχο τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, που βρίσκονται από το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουν τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα και θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στη βάση τους με το τρίποντο της νίκης.

Όπως ανέφερε και ο Αλμπέρτο Μποτία στις δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείχνει πάντα το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, προκειμένου στο τέλος να αναδειχθεί και πάλι πρωταθλητής.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με τη ψυχολογία στα... ύψη, μετά τη νίκη στη Βέρνη κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, ενώ απόψε θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα και παράλληλα να προσφέρουν στους οπαδούς τους θέαμα υψηλού επιπέδου.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :