Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΝΟΥΑ «3 on 3» ΜΕ ΑΡΩΜΑ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ! (ΡΗΟΤΟ)


Στη Γλυφάδα διοργανώνεται το απόλυτο τουρνουά μπροστά στην παραλία της πόλης (1-2/10)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Mπάσκετ, θάλασσα και οι μεγαλύτεροι μπασκετμπολίστες του ελληνικού μπάσκετ. Πόσο πιο τέλεια; Ο Δήμος Γλυφάδας σας περιμένει μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Βασίλη Σπανούλη, Θοδωρή Παπαλουκά, Δήμο Ντικούδη, Κώστα Τσαρτσαρή κι άλλων μεγάλων ονομάτων για να παίξουν μπάσκετ μαζί σας και να μοιράσουν πολλά αυτόγραφα! Μάλιστα, θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ!

Το πρώτο «Glyfada 3 on 3 International Tournament» θα διεξαχθεί στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ)!

Η συμμετοχή φυσικά στο τουρνουά είναι δωρεάν! Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο διαδικτυακά, στην ιστοσελίδα glyfada3on3.gr μέχρι και την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες, επομένως μην αργήσετε να δηλώσετε συμμετοχή!

Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους, ανάλογα με την ηλικία των παικτών. Δικαίωμα να αγωνιστούν έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το ένατο έτος της ηλικίας τους.Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS