Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΑ... ΦΙΛΙΚΗ 3αρα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της ομάδας του ΑΟΤ Αλίμου.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα άνοιξε το σκορ στο 21’ με πλασέ του Σταύρου Κουγιού ενώ στο 32’ ο Φώτης Τσιλίκης έκανε με σουτ το 2-0. Στο 50’ ο Δημογιάννης με ωραία ατομική ενέργεια μείωσε σε 2-1 ενώ στο 89’ ο Δημήτρης Τζουμάκης διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης (Σκαφίδας), Αμπάρα, Δήμος, Χατζηχρήστου, Μπέτσας, Πέιος, Χρήστου, Χατζηιωαννίδης (Τζουμάκης), Κούγιος, Ξενιτίδης (Αντωνόπουλος), Τσιλίκης. Προπονητής: Βούζας Βασίλης

ΑΟΤ Αλίμου: Δράμπαλης, Προμπονάς, Στεργιάκος, Κολινιάτης, Στυλιανίδης, Γοργάκης, Ιατρού, Δημογιάννης, Τσολάκος, Βούζας, Χρήστου/ Κακούτης Κ, Κακούτης Γ, Κουρής, Πελεκάσης, Λιανός, Κωνσταντάκης, Ζαμπάτης, Λαμπρόπουλος. Προπονητής: Κουσάνας Γιάννης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :