Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΗ... 4αρα ΑΠΟ ΤΗΝ Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στις Τζιτζιφιές η Κ-15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-0 της Καλλιθέας. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και από παιχνίδι σε παιχνίδι έχει καλύτερη εικόνα.

Στο 13' ο Παπαδόπουλος μετά από ασίστ του Τόλιου ανοίγει το σκορ ενώ στο 16' ο Ντότης με σουτ "γράφει" το 0-2. Ο Ντόνης βγάζει στο 23' ασίστ στον Παπαδόπουλο και εκείνος στέλνει δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 33' ο Τόλιος διαμορφώνει το τελικό 0-4.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Πολύδωρος (Καλαντζής), Τσάβος, Κεραμίδας, Τιμολέων, Πανιάς (Ασλανίδης), Μούκα (Αντωνόπουλος), Γούλας, Καρακώστας (Νικόλης), Ντότης, Τόλιος (Παπαγεωργίου), Παπαδόπουλος (Αρσενίδης).

Φιλικά για Κ-11, Κ-12, Κ-14

Σ' άλλα φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο η Κ-11 του Σωκράτη Κοψαχείλη επικράτησε με 9-0 του Αστέρα Βάρης ενώ η Κ-12 του Φώτη Παπαπαναγή έδωσε δυο και κέρδισε με 8-2 τον Αστέρα Βάρης και με 6-4 την Κηφισιά. Η Κ-14 του Τάσου Πάντου έμεινε στο 2-2 σε φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών που "φιλοξενηθηκε" στο Περιστέρι.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :