Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΗ... 4αρα ΑΠΟ ΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης του Απόλλων Σμύρνης.

Στο 16' ο Αργύρης Καμπετσής μετά από ασίστ του Φώτη Τσιλίκη πέτυχε με σουτ το 1-0 ενώ στο 18' ο Καμπετσής πασάρει στον Τσιλίκη οποίος διπλασιάζει με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή τα τέρματα του Ολυμπιακού. Στο 32' πάλι ο Καμπετσής με σουτ έπειτα από ασίστ του Μπέτσα "γράφει" το 3-0 ενώ στο 62' ο Βασίλης Αντωνόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πετυχαίνει το 4ο γκολ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Λευτέρη Βελέντζα μείωσε στο 82' με τον Καραγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας) : Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Αμπάρα, Μπέτσας, Τζουμάκης, Πέιος, Ξενιτίδης, Κουγιός, Χατζηιωαννίδης, Καμπετσής, Τσιλίκης/Σκαφίδας, Τσιμπούκας,Μαρκουλάκης, Χατζηχρήστου, Αντωνόπουλος,Χρήστου, Κιρτζιαλίδης, Τασιούλης, Βάρκας, Καράδαης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βελέντζας): Μαυρίδης, Κανελλάκης, Φιλίππου, Αγγελόπουλος, Πετσής, Νικολόπουλος, Τζιώλας, Σαρηγιάννης, Καφετζής, Αναστασίου, Λάμπη/ Καραγιάννης, Κόκκορης, Μπιράκου, Τζαφέρι, Γιαούπι, Μπίφσας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :