Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

4αρα ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Κανένα πρόβλημα από τον Ηρακλή δεν συνάντησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επικράτησαν με 0-4 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής ημέρας.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και έφτασαν άνετα στη νίκη με την οποία πρόσθεσαν ακόμα τρεις πόντους στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Θανάση Ανδρούτσο να παίρνει την ασίστ του Γιώργου Μανθάτη και με σουτ μέσα από την περιοχή να σημειώνει το 0-1.

Η συνέχεια δόθηκε από τον Μανθάτη, που από ασίστ του Κώστα Κηπουρού έκανε το 0-2 στο 6' με σουτ, ενώ το 0-3 έγινε στο 16', όταν ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε την μπάλα στον Μανθάτη.

Τέλος, στο 22' ο Τσιμίκας έδωσε στον Μάριο Βρουσάι, που έκανε το 0-4, σκορ με το οποίο διαμορφώθηκε το πρώτο μέρος, αλλά και το τελικό σκορ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν και άλλες δύο ευκαιρίες με τον Ανδρούτσο στο Α' μέρος, κάτι που δείχνει πως το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Γαβαλάς, Πανάγου, Τσιμίκας, Τόλι, Νικολάου, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Λάμπρου, Ανδρούτσος, Κηπουρός, Βρουσάι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :