Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... «ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 44ο!» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΡΗΟΤΟ)


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Βέροια στην πρεμιέρα του στη Super League.

Η αφετηρία της διαδρομής προς το 44ο πρωτάθλημα της λαμπρής μας ιστορίας βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί όπου απόψε (20.30-NS1) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βέροια στο πρώτο του ματς σ' αυτόν τον μαραθώνιο το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Με τον κόσμο στο πλευρό του και όλα του τα αστέρια, νέα και παλιά, ο Θρύλος θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί ώστε να πάρει τους πρώτους 3β. και να κάνει ποδαρικό με το δεξί.

Στη διάθεση του προπονητή μας, Πάουλο Μπέντο, βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές, τους οποίους επέλεξε στην αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Μείνετε στο www.olympiacos.org και τα social media της ομάδας μας για να διαβάσετε και να δείτε όλα όσα θα συμβούν απόψε στο γήπεδό μας. Πάμε Θρύλε!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :