Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 5ης ΑΓ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE


Η Nova ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 5ης αγωνιστικής της Superleague, το τριήμερο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου – Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου – Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, τους 8 αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η αρχή είναι το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Κωστή Μπότσαρη. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Πανιώνιος - Βέροια. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ οι Γιώργος Βασιλείου και Αποστόλης Λάμπος. Στις 20:30 το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Νίκου Τζουάννη.

H συνέχεια είναι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και στις 16:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Γιώργου Βασιλείου, ενώ την ίδια ώρα το Novasports3HD θα προβάλει το παιχνίδι Λεβαδειακός - ΑΟΚ σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι ΑΕΛ - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου και Νίκου Γαβαλά. Τέλος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας ΑΕΚ - Ηρακλής σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Γιώργου Αργυρόγλου. αα

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου από τις 20:00 στο Νovasports2HD οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και αμέσως μετά το τέλος και του παιχνιδιού των 20:30, θα συνεχιστεί στο Novasports2HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Άγγελο Στυλιάδη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναλύουν όλο τον απόηχο από τους τρεις αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 στο Novasports1HD οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα και στις 18:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από το Novasports1HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 20:30 θα μεταδοθεί από το Novasports1HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 23:00 θα προβληθεί από το Novasports24HD η εκπομπή «Best of Super League» με όλα τα στιγμιότυπα από την 5η αγωνιστική.

Τέλος, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την 5η αγωνιστική της Super League, θα ακολουθήσει στις 21:30 η συνέχεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :