Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ 5 ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ!


Η σεζόν ξεκινάει για τον Ολυμπιακό και στη Super League με τον Πάουλο Μπέντο και τους παίκτες του να έχουν έως τις 29 Σεπτεμβρίου και δύο παιχνίδια στους ομίλους του Europa League.

Στις 11 Σεπτεμβρίου αρχίζει η φετινή χρονιά για τους ερυθρόλευκους στην Super League. Αντίπαλος η Βέροια στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 20.30 το βράδυ για την 3η αγωνιστική.

Θυμίζουμε πως στην 1η αγωνιστική υπάρχει το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης και στην 2η το Ξάνθη - Ολυμπιακός. Μετά το ματς με την ομάδα της Ημαθίας οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Γιούνγκ Μπόις στις 15 Σεπτεμβρίου στην Ελβετία.

Στην 4η αγωνιστική είναι προγραμματισμένο το Ηρακλής - Ολυμπιακός (λογικά θα πάει σε ημερομηνία 18 Σεπτεμβρίου), στην 5η το ΑΕΛ - Ολυμπιακός (24 ή 25 Σεπτεμβρίου) και στις 29 Σεπτεμβρίου το Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ, την ώρα που επίσημο πρόγραμμα η Λίγκα έχει βγάλει μόνο για την 3η αγωνιστική.

Ο Πάουλο Μπέντο έχει μπροστά του λοιπόν το επόμενό του μεγάλο... στοίχημα. Να... δέσει εν μέσω δυσκολιών και απουσιών των διεθνών το σύνολο του Ολυμπιακού για να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και να πάρει καλό σκορ με Γιούνγκ Μπόις.

Τα πέντε επόμενα ματς για τον Ολυμπιακό θα έχουν ως εξής:

11 Σεπτεμβρίου: Με Βέροια εντός: 20.30

15 Σεπτεμβρίου: Με Γιανγκ Μπόις εκτός: 20:00

18 Σεπτεμβρίου: Με Ηρακλή εκτός

24 ή 25 Σεπτεμβρίου: Με ΑΕΛ εκτός

29 Σεπτεμβρίου: Με ΑΠΟΕΛ εντός: 22:05

Το πρόγραμμα στον όμιλο του Europa για Ολυμπιακό:

15/9: Γιούνγκ Μπόις - Ολυμπιακός (20:00), ΑΠΟΕΛ - Αστάνα
29/9: Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ (22:05), Αστάνα - Γιούνγκ Μπόις
20/10: Ολυμπιακός - Αστάνα (22:05), Γιούνγκ Μπόις - ΑΠΟΕΛ
3/11: Αστάνα - Ολυμπιακός (18:00), ΑΠΟΕΛ - Γιούνγκ Μπόις
24/11: Ολυμπιακός - Γιούνγκ Μπόις (22:05), Αστάνα - ΑΠΟΕΛ
8/12: ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός (20:00), Γιούνγκ Μπόις - Αστάνα

- Το γενικότερο... μπάχαλο που έχει προκληθεί από τον νέο προγραμματισμό για Λίγκα και Κύπελλο θα κριθεί λογικά άμεσα για να φανεί και το πότε θα ξεκινήσει ο δεύτερος τη τάξει θεσμός για τους πρωταθλητές.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :