Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΠΙΝΟ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ «7 ΣΤΑ 7»... ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Στέφανος Καπίνο στο Novasports, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βέροια, τόνισε πως ο στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι το 7ο σερί.

Επίσης αναφέρθηκε στον τίτλο του φαβορί που όπως είναι λογικό... ανήκει στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας όμως πως έχουν δυναμώσει και οι άλλες ομάδες.

Επίσης αναφέρθηκε στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις, στο ματς με τη Βέροια, στον Νίκολα Λεάλι και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Θρύλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για το φετινό πρωτάθλημα και το ρεκόρ «7 στα 7» που θέλουν να ισοφαρίσουν στον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό κίνητρο. Όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα ο στόχος είναι ο τίτλος, ασχέτως από τα ρεκόρ που κυνηγάμε. Μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο».

Για το αν οι Πειραιώτες είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είμαστε το φαβορί για τον τίτλο, αν και έχουν δυναμώσει και οι άλλες ομάδες αρκετά. Εμείς όμως έχουμε το πάνω χέρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν θα «παιχθεί» ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Οι τέσσερις πρώτοι είναι αρκετά μπροστά και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Στο τέλος θα φανεί ποιος θα είναι ο πρωταθλητής».

Για το αν ξεχωρίζει κάποια ομάδα από τις τέσσερις «μεγάλες»: «Όλες είναι στο ίδιο επίπεδο, αν και για εμένα εμείς είμαστε πιο μπροστά. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Θα φανεί από την Κυριακή και στη συνέχεια της σεζόν».

Για το παιχνίδι με την Γιούνγκ Μπόις που ακολουθεί στο Europa League και αν μπορούν να ανταποκριθούν στους συνεχόμενους αγώνες: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά δεν είναι καλό που δεν είχαμε μέχρι τώρα παιχνίδια στα πόδια μας, μόνο τα ευρωπαϊκά. Είμαστε στην αρχή και πιστεύω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: «Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάτι, μόνο από τα φιλικά μπορούμε να μάθουμε κάτι. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, παίζουμε στην έδρα μας και προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι το πιο σημαντικό».

Για τον ανταγωνισμό με τον Λεάλι: «Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Και πέρσι με τον Ρομπέρτο και φέτος με τον Λεάλι υπάρχει ανταγωνισμός και θα φανεί στο γήπεδο…».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο: «Είναι καλό να μας στηρίξουν. Αρχίζει μία νέα προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και θα είναι καλό για εμάς να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να ξεκινήσουμε ενθαρρυντικά στη νέα σεζόν».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :