Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

80αρισε ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΒΟΥΖΑΣ!


Ογδόντα αγώνες στον πάγκο της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού συμπλήρωσε την Κυριακή στον αγώνα του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 o Βασίλης Βούζας.

Ο Έλληνας τεχνικός που είναι για 3η χρονιά (από την περίοδο 2014-15) στον πάγκο της ομάδας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έχει 67 αγώνες στο Πρωτάθλημα Super League και άλλους 13 στο UEFA Youth League.

To διάστημα αυτό η Κ20 του Θρύλου έχει να επιδείξει σπουδαία πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εντός συνόρων ο Ολυμπιακός κατέκτησε δυο συνεχόμενα Πρωταθλήματα (2015, 2016) ενώ στην Ευρώπη έφτασε στους «16» του Youth League και κέρδισε μεταξύ άλλων τις Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ.

Στους 80 αγώνες που έχει δώσει ο Ολυμπιακός έχει 65 νίκες, 9 ισοπαλίες και μόλις 6 ήττες. Από τις ήττες οι δυο στην Ελλάδα, μια κάθε χρόνο (2014-15: Βέροια-Ολυμπιακός 1-0, 2015-16: Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-0), και οι άλλες 4 στην Ευρώπη από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την Σαχτάρ, την Άρσεναλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :