Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ... ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 86-74


Σε πολύ καλό δρόμο έδειξε ο Ολυμπιακός στα... αποκαλυπτήριά του, με το πρώτο δείγμα να είναι... θετικότατο!

Με σταθερά την άμυνα και... «όργια» από Σπανούλη-Γκριν, οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν πολύ εύκολα 86-74 του Ερυθρού Αστέρα.

Με τον V-Span να τα κάνει... όλα (15 πόντους, 6 ασίστ και μετρημένες προσπάθειες) και τον Γκριν (15 πόντους) να επιβεβαιώνει πως θα είναι καταλύτης στον Θρύλο που «χτίζεται», οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν πολύ εύκολα των Σέρβων, στα «Δύο Αοράκια» και την Κυριακή θα παίξουν κόντρα στην Εφές.

Σε θέση οδηγού από την αρχή οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με σταθερά την «γρανιτένια» τους άμυνα, αλλά και την καλή δημιουργία του αρχηγού τους. Υπήρξαν κάποια αναμενόμενα –λόγω της εποχής- «νεκρά» διαστήματα, τα οποία θέλησαν οι Σέρβοι να εκμεταλλευτούν και να... «επιστρέψουν» στο ματς, αλλά στο τέλος αποκαταστάθηκε η τάξη, με σωστές επιλογές και μυαλωμένο παιχνίδι από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μετά από δέκα μήνες, ο Πάτρικ Γιανγκ επανήλθε στη δράση, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να του δίνει… συντηρητικά ρόλο και τον Αμερικανό σέντερ να βγάζει διάθεση στα μετόπισθεν.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Παπανικολάου, ορεξάτος ο Μάντζαρης, έκανε καλή δουλειά ο Παπαπέτρου.

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 47-34, 67-58, 86-74

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 14 (2τριπ, 3ριμπ), Μπιρτς 5 (3ριμπ), Γιανγκ 2, Παπαπέτρου 5 (1τριπ), Σπανούλης 15 (1τριπ, 6ασ), Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ 4, Πρίντεζης 10 (5ριμπ), Παπανικολάου 9 (4ριμπ, 2ασ, 2κλεψ), Μάντζαρης 11 (2τριπ, 3ριμπ, 2ασ, 2κλεψ), Χάκετ 3 (1τριπ, 1ασ, 2ριμπ), Λοτζέσκι 8 (2ριμπ, 1ασ), Αθηναίου.

Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Ρέμπιτς 2, Ντάγκουμπιτς 7 (1), Μίτροβιτς 8, Λάζιτς 8 (2), Ντόμπριτς 2, Σιμόνοβιτς 7 (1), Τζένκινς 5, Γκούντουριτς 5 (1), Γιόβιτς 6, Κούζμιτς 12, Μπιέλιτσα 12.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :