Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

«Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» *BINTEO*

Πολύ δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε το αυριανό με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χίτερ :

«Αντιμετωπίζουμε την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το δείχνουν αυτό οι τίτλοι του τα τελευταία χρόνια και οι παρουσίες του στο Champions League. Έχει έναν Πορτογάλο προπονητή, που θέλει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, με παίκτες που έχουν καλή τεχνική. Άρχισαν πολύ καλά στο πρωτάθλημα παρά τη διακοπή που υπήρχε. Ξέρουμε πως δεν έχουν τόσα παιχνίδια στα πόδια τους και προσπαθούν να βρουν ρυθμό, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 90 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με το δικό μας ρυθμό, με το δικό μας στυλ», πρόσθεσε o Αυστριακός προπονητής.

Δείτε το βίντεο όπως το έδωσε στη δημοσιότητα η Γιουνγκ Μπόις :


 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :