Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΚΕΤ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ... ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!


Μία ακόμα σεζόν γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδος έβαλαν μπρος τις μηχανές και ετοιμάζονται για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, αλλά και… συγκινήσεις. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου τέθηκαν στη διάθεση των δημοσιογράφων στην καθιερωμένη Media Day της Ευρωλίγκας. Ανάμεσά τους και ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Ιταλός μπήκε στη δεύτερη σεζόν του στο Λιμάνι, κάτι που σημαίνει πως γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις εντός των τειχών. Ο «Ντανιέλο» μίλησε στο Sentragoal.gr για την προετοιμασία, εστιάζοντας στην παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, ενώ επεσήμανε πως το κίνητρο, μετά τον αποκλεισμό από το Top 16 της Ευρωλίγκα την περσινή σεζόν είναι τεράστιο.

Παράλληλα, στάθηκε στα κίνητρα της φετινής σεζόν, φροντίζοντας να στείλει το μήνυμά του στον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδος.

Αρχικά, ο διεθνής άσος μίλησε για το νέο ξεκίνημα της ομάδας του, λέγοντας:

«Δεν αλλάξαμε πολλά από την περσινή σεζόν. Είχαμε τρία νέα πρόσωπα. Έτσι, αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι πώς θα αποκτήσουμε καλή χημεία, για να προετοιμαστούμε για μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν θα είναι πολύ δύσκολο. Το κύπελλο επίσης είναι πολύ σημαντικό. Έτσι, εμείς από την μεριά μας πρέπει να προετοιμαστούμε, να βελτιωθούμε και μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Ο τρόπος με τον οποίο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τη σεζόν ήταν μαγικός. Και αυτό δεν το ξεχνά ο άλλοτε παίκτης της Σιένα. Παράλληλα, όμως, ανοίγει και την… όρεξη για κάτι ακόμα πιο σπουδαίο. «Δίχως αμφιβολία οι τελικοί ήταν πολύ δύσκολοι. Κάθε παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα της σεζόν και πολύ… πεινασμένοι. Είναι πολύ καλό να είσαι εδώ, λαμβάνεις όλη την ενέργεια ενόψει της νέας σεζόν».

Ο έμπειρος γκαρντ μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα του Πειραιά και όπως είναι φυσικό, νιώθει όλο και καλύτερα. «Φυσικά νιώθω ακόμα καλύτερα. Είναι η δεύτερη σεζόν μου εδώ και νιώθω πιο οικεία με την ατμόσφαιρα, με την ομάδα, με τους προπονητές και γενικότερα με όλο το σύστημα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, ώστε να βελτιώνομαι αγωνιστικά και να γίνομαι ακόμα καλύτερος σε όλα τα επίπεδα».

Η σεζόν 2015-16 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με τον Βασίλη Σπανούλη να βάζει την υπογραφή του σε ένα επικό φίνις. Ερωτηθής για το εάν έχει βάλει τον εαυτό του σε ανάλογη διαδικασία ήταν ξεκάθαρος. «Ήταν κάτι πολύ σπουδαίο αυτό που έκανε ο Βασίλης. Πέτυχε δύο σπουδαία buzzer beaters. Ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό για όλους εμάς. Δεν το έχω φανταστεί, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος όλου αυτού».

Πέραν της κατάκτησης του πρωταθλήματος, όμως, η σεζόν επισκιάστηκε και από τον αποκλεισμό από το Top 16 της Euroleague. Μια εξέλιξη που μόνο αδιάφορα δεν αντιμετωπίζουν στο λιμάνι.

«Φυσικά και είναι κίνητρο. Φυσικά και κατανοούμε τα στάνταρ του Ολυμπιακού, που είναι πολύ υψηλά και οφείλει να ανταγωνίζεται πάντα σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι για να φτάσουμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο».

Κλείνοντας, έδωσε την υπόσχεσή του στον κόσμο της ομάδας. «Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει έναν τύπο που θα παλεύει σκληρά, θα φροντίζει ώστε να βοηθάει την ομάδα του να κερδίζει και θα παλεύει μέχρι τέλους στο παρκέ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :