Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΕΝΟΨΕΙ ΒΕΡΟΙΑΣ


Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

Για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 11/9/2016 και ώρα 20:30, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 9/9/2016 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :