Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΑΝΑΝ... «ΘΡΑΥΣΗ» ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-1 της Βέροιας στον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν για το ελληνικό πρωτάθλημα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά.

Μάλιστα, πάνω από 20 χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" για να χαρούν από κοντά τα γκολ των ερυθρόλευκων και μάλιστα φρόντισαν και οι οπαδοί του Θρύλου να αφήσουν τη... σφραγίδα τους στο γήπεδο.

Καθώς η ιστοσελίδα worldsoccer.com ξεχώρισε μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς του ερυθρόλευκου κόσμου και τη συμπεριέλαβε σε μερικές από τις καλύτερες το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Ακόμα μια απόδειξη για το γεγονός πως οι οπαδοί του Θρύλου είναι από τους πιο εκδηλωτικούς... «λαούς» του κόσμου, με την εν λόγω φωτογραφία να είναι η μοναδική στο κείμενο με οπαδούς, χωρίς να δείχνει κάποια φάση αγώνα ή πανηγυρισμούς παικτών.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :