Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Η... ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ


Μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έχει καταβάλει όλο αυτό τον καιρό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία για να τεθεί στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο.

«Φρένο» στην επάνοδο του Ομάρ έβαλε το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ώστε να μην υποστεί νέο τραυματισμό ο Νορβηγός μπακ που τον ταλαιπώρησε πολύ ένα ράγισμα χαμηλά στο πόδι λίγες ημέρες πριν από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το τελευταίο διάστημα ο διεθνής Νορβηγός δούλευε στο... «κόκκινο» και οι γιατροί των ερυθρόλευκων έκριναν πως πρέπει να σταματήσει για μερικές μέρες, αφού στο παρελθόν έχουν προκύψει νέα προβλήματα σε μετεγχειρητικές ενοχλήσεις.

Και πάλι όμως ο Ελαμπντελαουί θα χρειαστεί δύο με τρεις εβδομάδες για να φτάσει στα παλιά επίπεδα απόδοσής του, αφού έχει μείνει ένα πολύ μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :