Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΧΡΙΣΕ... ΕΚ ΝΕΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ


Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε και έκανε την ανατροπή κόντρα στην Αστάνα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 0-1 μέσα στο ΓΣΠ, τελικά επικράτησε με 2-1.

Ο προπονητής των «γαλαζοκίτρινων», Τόμας Κρίστιανσεν, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Καζάκους και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για μία ακόμη φορά στον Ολυμπιακό, χρίζοντάς τον... εκ νέου φαβορί του ομίλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δανός προπονητής των Κυπρίων:

«Πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο. Στο πρώτο ημίχρονο επιβληθήκαμε πλήρως, είχαμε τον έλεγχο και κάναμε σχεδόν ένα τέλειο ημίχρονο αλλά δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος.

Στο ημίχρονο ήθελα να δώσω το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να πιστέψουμε ότι έχουμε την δυνατότητα να γυρίσουμε το ματς. Η πίστη κινεί βουνά.

Κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα με την σημερινή νίκη. Έχουμε υποχρέωση να κερδίζουμε στην έδρα μας και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την βοήθεια του σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Οι αρχικοί έντεκα έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και όπως είπα πριν λίγες μέρες, αυτοί οι παίκτες που πήραμε θα είναι έτοιμοι και θα μπούνε στην ομάδα, για να κάνουν την διαφορά. Ο Ιγκόρ σήμερα μπήκε και έβαλε το νικητήριο τέρμα.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη τον όμιλο ιδιαίτερα σε ένα τόσο ισορροπημένο όμιλο. Πριν ξεκινήσω θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πολύ σημαντική του συμβολή».

Οι απαντήσεις που έδωσε στη συνέχεια έπειτα από ερωτήσεις που του έγιναν:

«Νομίζω ότι στο Α' ημίχρονο κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι, λέω σχεδόν τέλειο γιατί δεχτήκαμε το γκολ.

Στο Α' ημίχρονο κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι κυριαρχήσαμε απόλυτα και είχαμε εξαιρετικό κράτημα της μπάλας αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ.

Στο Β' ημίχρονο προσθέσαμε ταχύτητα και επιθετικότητα αλλά έπρεπε ταυτόχρονα να δείχνουμε και υπομονή, δείξαμε την πίστη μας, η πίστη κινεί βουνά και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για το τελικό αποτέλεσμα».

Για την εντεκάδα και τις αλλαγές: «Οι αλλαγές (Ντε Καμάργκο - Φακούντο) ήταν σημαντικές. Θα έλεγα ότι και οι έντεκα που ξεκίνησαν ήταν πάρα πολύ καλοί, κούρασαν τον αντίπαλο, δημιούργησαν χώρους, κάναμε το 4-4-2 για να γυρίσουμε τον αγώνα, πήραμε τον Φακούντο αριστερά και δείξαμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε και με άλλα συστήματα.

Αν είδες το παιχνίδι καλά θα κατάλαβες ότι όταν οι παίκτες μας ζήτησαν κίτρινες κάρτες ήταν επειδή δέχτηκαν σκληρά φάουλ και ο διαιτητής δεν έδινε τίποτα.

Μάλιστα σε μια φάση ο Κάνιας έπρεπε να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά δεν την είδε, αντιθέτως οι ποδοσφαιριστές μας δέχτηκαν κάρτες επειδή μιλούσαν με τους διαιτητές.

Νομίζω ότι αυτή την στιγμή η ομάδα είναι σε πρόοδο, ειδικά μέσω των μεταγραφών που πλέον βοηθούν την ομάδα, οι παίκτες παίζουν όπως θέλω και εφαρμόζουν την φιλοσοφία μου. Πρέπει να κτίσουμε πάνω σε αυτό και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν τέλειο ίσως ήταν το καλύτερό μας ημίχρονο».

Για την νίκη της πρεμιέρας και την συνέχεια στη διοργάνωση: «Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινάς καλά και από εκεί και πέρα να προσπαθείς να κερδίζεις πόντους και να προκριθείς. Πέρσι ο ΑΠΟΕΛ πήρε μόνο τρεις βαθμούς, τώρα ξεκινάμε με τρεις. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βλέπεις πάντα το επόμενο παιχνίδι».

Αν το φαβορί του ομίλου είναι ο Ολυμπιακός: «Είναι το φαβορί του ομίλου ο Ολυμπιακός, είναι σημαντικό να παίρνει τους βαθμούς, αλλά εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι μετά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :