Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΗΚΑΝ ΤΙ... ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ!


Ο βοηθός Λάμπρου φταίει που ο... υπερηχητικός Παναθηναϊκός (όπως μας τον παρουσίαζαν) άφησε  2 βαθμούς σήμερα στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τα πράσινα ΜΜΕ.

Χωρίς πολλά λόγια, απολαύηστε τους : 

leoforos.gr : ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!


Ο βοηθός Λάμπρου ακύρωσε γκολ του Λουντ χωρίς να υπάρχει οφσάιντ κι ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό


Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πέταξε πάνω από 40 λεπτά στο Αγρίνιο, όμως ήταν εμφανώς ανώτερος από τον Παναιτωλικό και κανονικά θα έπρεπε να πάρει μια πολύ πιο άνετη νίκη. Οι «πράσινοι» ναι μεν δεν είχαν την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα, πλην όμως δικαιούταν το γκολ που τους στέρησαν με το έτσι θέλω βοηθός και διαιτητής στο ματς με τους Αγρινιώτες. Σε όλα αυτά, προσθέστε την ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα και στα καραγκιοζιλίκια των παικτών του Ματζουράκη που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο χορτάρι κάνοντας καθυστερήσεις παρά παίζοντας ποδόσφαιρο, και θα καταλάβετε την τραγική εικόνα που είχε το ματς.


panathinaikos24.gr : Αρ(Χ)ίσαμε…

Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο Αγρίνιο, με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται για την ακύρωση του γκολ του Λουντ στο 42΄, μετά από λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού Λάμπρου στον Μάρκους Μπεργκ. Κακή στο πρώτο μέρος η ομάδα του Στραματσόνι, βελτιωμένη στο δεύτερο.

Ο Παναθηναϊκός έχασε τους πρώτους του βαθμούς στη σεζόν, έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο (πρώτο) χωρίς να κάνει κάτι σημαντικό, βελτιώθηκε στο δεύτερο, σπατάλησε κάμποσες καλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο ματς.

Διαμαρτύρονται (δίκαια) οι πράσινοι,καθώς στο 42΄ο Μπεργκ (έδωσε έτοιμο γκολ στον Λουντ) υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση off side, με τον βοηθό Λάμπρου να σηκώνει τη σημαία και να στερεί το γκολ από την ομάδα του Στραματσόνι.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :