Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ... «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΤΑ


Ο αθλητής του τμήματος Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε τον γιατρό του Iατρικού Κέντρου Αθηνών της Κλινικής Παλαιού Φαλήρου για την επέμβαση στην οποίο υποβλήθηκε.

Στο στάδιο της αποκατάστασης βρίσκεται ο Γιώργος Τσουρούτας με την επιστροφή του στην ενεργό δράση να υπολογίζεται σε έξι μήνες.

Ο αθλητής του τμήματος Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε για ένα χρόνο. Την προηγούμενη σεζόν ο Γιώργος Τσουρούτας διεκδικούσε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και συνδυασμό με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα είχε αποφασίσει να αγωνίζεται με βοηθητική επιγονατίδα. Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, ο αθλητής του Ολυμπιακού πέρασε την πόρτα του χειρουργείο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών της Κλινικής Παλαιού Φαλήρου για να υποβληθεί στην επέμβαση αποκατάστασης.

Με δηλώσεις του στο osfp.gr, ο Γιώργος Τσουρούτας ευχαρίστησε τον γιατρό κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε. Αναλυτικά ο Έλληνας πρωταθλητής του Ολυμπιακού τόνισε τα εξής: «Πρώτα από όλα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον γιατρό κ Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο και από την ψυχολογική υποστήριξη και από την ιατρική δουλειά. Εκτός από εξαίρετος επιστήμονας είναι και πολύ καλός άνθρωπος και τον ευχαριστώ για όλα. Τώρα προέχει η πορεία της αποθεραπείας μου η οποία χρονολογικά οριοθετείται στους έξι μήνες, αν ακολουθηθεί ο προγραμματισμός».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :