Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΦΡΑΙΜ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Ο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ και ένας από τους πιο επικίνδυνους... παίκτες των Κυπρίων, Γιώργος Εφραίμ, παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League, με την Αστάνα.

Ο 27χρονος Κύπριος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» θα επισκεφθούν το «Γ. Καραϊσκάκης» για μία... Ελληνοκυπριακή μονομαχία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης των πρωταθλητών Κύπρου:

«Αυτός ήταν ο στόχος μας να αρχίσουμε με νίκη, αξίζαμε τη νίκη. Η ποιότητα μας ήταν ένα στάδιο πιο πάνω από την Αστάνα και τα καταφέραμε».

Για το αν τους έριξε την ψυχολογία το γκολ της Αστάνα στο τέλος του πρώτου ημίχρονου: «Δεν μας έριξε την ψυχολογία το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, γιατί βλέπαμε πως ήμασταν καλύτεροι και ήταν θέμα χρόνου να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα που έπαιξε με 5-6 ποδοσφαιριστές στη γραμμή άμυνας.

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Ο κόσμος ήταν ξανά κοντά μας, το πιστεύει μας το δείχνει και του το ανταποδίδουμε όποτε μπορούμε».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πάμε με την καλύτερη ψυχολογία για να πάρουμε ότι μπορούμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :