Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ... ΣΤΟΧΟΥΣ Ο ΒΟΥΖΑΣ


Με 2-0 κέρδισε τη Βέροια ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλοί και μπόρεσαν να επικρατήσουν εύκολα επί της ομάδας της Ημαθίας, με τον Βασίλη Βούζα να μιλάει μετά το τέλος του αγώνα, σημειώνοντας πως στόχος είναι η βελτίωση των παικτών, αλλά και ο τίτλος.

«Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε καλή απόδοση, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την παρουσία των παικτών. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που αμυνόταν στο μισό γήπεδο, είχαμε δύο γκολ και αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ, αλλά η ατυχία και κάποιες στιγμές η ανικανότητα, δεν μας βοήθησαν να τα καταφέρουμε. Ήταν μια καλή αρχή, είναι δύσκολη η χρονιά, έχουμε καινούργια ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε χημεία και ας το πούμε, συνοχή. Εύχομαι καλή σεζόν για όλους και στόχος μας είναι η βελτίωση των παικτών και η κατάκτηση του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας Νέων, Βασίλη Βούζα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :