Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!


Να επαναληφθούν οι μεγάλες στιγμές του 2012 στην Πόλη και πλέον να είναι κι ο ίδιος μέρος στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό θέλει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως εκμυστηρεύτηκε στο sportfm.gr.

Αναλυτικά...

Ξύπνησαν μνήμες στον Ολυμπιακό από τη μεγάλη επιτυχία του 2012 στην Κωνσταντινούπολη, μετά την ανακοίνωση πως το Final Four 2017 θα γίνει ξανά στην Πόλη και στο ίδιο γήπεδο (Sinan Erdem Arena).

Έτσι, και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ελπίζει να ζήσει κάτι αντίστοιχο φέτος με τους ερυθρόλευκους και να κατακτήσει μαζί τους το πολυπόθητο τρόπαιο της Ευρωλίγκας, όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της Media Day.

Επίσης, ο 22χρονος φόργουορντ σχολίασε το βεβαρημένο πρόγραμμα που θα έχουν οι ερυθρόλευκοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το τουρνουά στο Ηράκλειο: «Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Ήταν δύο φιλικά. Νικήσαμε στο ένα, ηττηθήκαμε στο άλλο. Σ' αυτά τα παιχνίδια δεν κοιτάς το αποτέλεσμα, αλλά την εικόνα της ομάδας, και σίγουρα θέλουμε να τη βελτιώσουμε, επιθετικά και αμυντικά».

Για τα φιλικά με τη Γαλατασαράι που ακολουθούν (29/09 και 01/10): «Θέλουμε να παίξουμε σαφώς καλύτερο μπάσκετ. Να δείξουμε καλύτερη εικόνα και να παρουσιάσουμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, τη 2η αγωνιστική στην Basket League: «Είναι πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα ντέρμπι. Και οι δύο πλευρές θέλουν φυσικά τη νίκη, για να αποκτήσουν κι ένα προβάδισμα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως και οι δύο θα είναι ανέτοιμες, αλλά σε αυτά τα ματς παίζει περισσότερο ρόλο η ψυχή, το πάθος και η θέληση, παρά όλα τα άλλα».

Αν θα έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, επειδή έχει κρατήσει το βασικό κορμό: «Ναι, ίσως. Στα χαρτιά ίσως να πεις ναι. Αυτές είναι μικρές διαφορές. Πολλές φορές είναι και θέμα τύχης. Το ποιος θα είναι πιο έτοιμος νωρίτερα. Και φυσικά είναι και θέμα δουλειάς. Δεν θα πω πως έχουμε προβάδισμα. Ξεκινάμε κι οι δύο ομάδες από την ίδια αφετηρία. Κι εμείς έχουμε καινούριους παίκτες. Είναι μια νέα σεζόν και κάθε σεζόν είναι διαφορετική».

Για τη νέα μορφή της Ευρωλίγκας: «Είναι πολύ πιο απαιτητική πλέον. Είναι πιο πολλά τα παιχνίδια. Σίγουρα θα παίζει ρόλο ποια ομάδα είναι πιο φρέσκια και ποια έχει καλύτερη αποθεραπεία και ξεκούραση, για να ανταπεξέλθει σε αυτό το σύστημα».

Για το φορτωμένο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Σίγουρα θα μας επιβαρύνει αυτό, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες. Έχουμε μεγάλο ρόστερ στην ομάδα, οπότε νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».

Για το αν ευελπιστεί να γίνει μια επανάληψη του 2012, μιας και το Final Four θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη: «Ξυπνάει μνήμες η Κωνσταντινούπολη, σίγουρα γι' αυτούς που τα έζησαν. Εγώ δεν ήμουν στην ομάδα εκείνη τη σεζόν. Μακάρι να βρεθούμε πάλι εκεί! Θα είναι ευλογία!».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :